Corona maatregelen

terug naar praktijk

1,5 meter en handen wassen is goed ,
maar tocht (!) is nog beter.
Daarom staan bij de tandartsstoel de grote ramen wagenwijd open en met 3 grote blazende ventilatoren lijkt het alsof u "buiten" in de tandartsstoel ligt.

De praktijk is verbouwd voor de herstart van 1 july 2020. Gelukkig hebben we zo'n groot praktijkpand , dat we 3 aparte wachtkamers konden maken. 1 wachtkamer op de begane grond en 2 wachtkamers op de 1e etage.
Alle deuren gaan open door duwen omdat de deurknoppen niet vergrendelen.

De WC doorspoelen gaat zonder aanraking contactloos
.


Volgens een rapport van de WHO lopen tandartsen meer risico om besmet te worden. Logisch want de tandarts werkt met spray in de mond van de patient , precies de plek waar het virus zit.
Gelukkig zijn de tandarts en de assistentes in februari 2021 allemaal al gevaccineerd.

De kans op besmetting door de tandarts of door de assistentes is verkleind door de vaccinaties bij tandarts en personeel. (Onderzoek Sheba medical Center Israel toont aan : 90% minder kans)

 

De tandarts "ingepakt" in de tijd voordat de tandarts gevaccineerd was.

coronaoutfit

 

 

 

 

 Wij moeten de regels volgen van het RIVM en van Rutte. Maar hoe betrouwbaar zijn die?
Het begon met; Corona is niet zo besmettelijk, daarna zei het RIVM testen vinden we niet zo belangrijk. Scholen moesten eerst open blijven, want kinderen konden toch niet iemand besmetten. Mondkapjes werd afgeraden en het was zelfs een tijd zo dat je een boete kon krijgen met een medische mondkapje op straat. De ouderenzorg moest onbeschermd. (De gevolgen zijn bekend). Testen op vliegvelden was overal nodig, maar maandenlang niet in Nederland. Waarom Nederland afwijkt van alle andere landen is mij een raadsel. Zijn ze in het buitenland allemaal dom? Net zo absurd als het eerdere idee van het RIVM en Rutte om het virus gecontroleerd te laten rondwaren , dus expres het virus verspreiden om daarmee groepsimmuniteit te krijgen.
Als het RIVM zegt en blijft volhouden dat mondkapjes niet goed zijn, dan vraag ik me af waarom ik als tandarts langer dan 40 jaar een mondkapje heb gedragen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

terug naar www.kjbrouwer.nl